Service

Som distributør er vi den direkte adgang til markeder i SNG-lande. Her er især logistik og transport en udfordrende omkostning, der hurtigt kan spænde ben for enhver opstart.

Vi sørger for transport, import, tilladelser, certifikater, mellem lagring, godsoptimering og naturligvis dokumentation.

Transport foregår til enhver tid, efter producentens retningslinjer og GDP standarder.

Du drager fordel af vores mangeårige tilstedeværelse på markedet. Som din lokale samarbejdspartner, er vi din direkte adgang til salg og distribution, i områder, der kræver viden om både nationale og lovgivningsmæssige forhold.

Derudover har vi den nødvendige kulturelle forståelse og fleksibiliteten, til at kunne implementere individuelle ønsker og garantere service, både før, under, og ikke mindst, efter salget.

Support

Uanset, hvilket produkt du ønsker vores hjælp til at distribuere, så sikrer vi det højeste niveau af support for kunderne.

Vi sørger for det optimale mix, af fagligt højt kvalificeret og velfunderet personale, til at yde den højeste support og service.

Projektledelse

Implementering af nyt udstyr kræver forberedelse og styring. Uanset, om der er tale om en store MRI scannere, nye diagnosticeringsværktøjer på skadestuen eller opdatering af software.

Gennem vores lokale forankring, opbygger vi projektgrupper, med fokus på alle projektets faser.

Det omfatter alle aspekter, lige fra indretning og ombygning af lokaler, adgangsveje, til uddannelse, drift og løbende vedligeholdelse. Sammen med dig, sikrer vi kunden et gennemtænkt og optimalt projekt.

Medicinsk udstyr

En væsentlig del af vores service, er udvidede garantibetingelser, enten som følge af national lovgivning eller specifikke udbudskrav.

De leverede produkter og udstyr installeres og vedligeholdes af certificerede medarbejdere og samarbejdspartnere, der alle er uddannet i samarbejde med og efter producenternes retningslinjer for de specifikke produkter.

Vi faciliterer løbende uddannelse/efteruddannelse af personale, montage, opstart, drift og vedligeholdelse.

Vi har fleksibiliteten

… til at kunne implementere individuelle ønsker og garantere service, både før, under og efter salget.