Partnerskaber

Partnerskaber

Innovation, nyskabelser og dedikationen for at højne folkesundheden, ligger os meget på sinde. Vi er altid interesseret i, at høre om nye tiltag og produkter og med det rette match, at indgå nye partnerskaber.

Vi lægger stor vægt på den personlige tilgang og kontakt med vore leverandører og samarbejdspartnere, hvor viden og erfaring deles professionelt, i en respektfuld og proaktiv atmosfære.

Store dele af salget til offentlige sygehuse og klinikker, sker gennem offentlige udbudsrunder.

Som din distributør kan vi hjælpe med søgning af myndighedsgodkendelser, lovgivning, administrative opgaver, og for det rette produkt, medfinansiering.

Vore farmaceutiske produkter har specielt fokus indenfor:

  • Blødersygdomme
  • Åndedræt & respiration
  • Smertelindring
  • Antibiotika

Vi er meget omhyggelig omkring udvælgelse og forberedelse af tilbud. Derfor kan vi garantere vores kunder, et optimalt forhold mellem pris og ydelse.

Har du det rette produkt? Så kontakt os for en nærmere dialog, uanset om du er producent indenfor farmaceutiske produkter eller medicinsk udstyr.

Erfaring og
know how

Drag fordel af vores mange års erfaring, indenfor distribution af medicinsk udstyr, værktøj og forbrugsvarer, samt vore gode handelsforhold med kunder og forretningspartnere i SNG-landene.

Vores kompetencer

Som distributør er vi den direkte adgang til markeder i SNG-lande, hvor en opstart kan være udfordrende og bekostelig.

Vi håndterer transport, import, tilladelser, certifikater, implementering, uddannelse og vedligeholdelse af en række medicinske installationer og udstyr. Naturligvis, leverer vi også den nødvendige viden, samt værktøj og forbrugsvarer.

Medicinsk udstyr
0%
Lægemidler
0%
Projekt involvering
0%